fd
cauta in site
 
Forum pentru Consiliile Consultative de Cartier
2006-04-04

 Începând cu această săptămână, Centrul Euroregional pentru Democrație oferă cetățenilor municipiului Timișoara posibilitatea de a-și exprima punctele de vedere cu privire la problemele cartierului în care locuiesc, prin intermediului forumului special realizat www.ccc.ecomunicare.ro

Forumul are o secțiune generală, unde se pot dezbate probleme cu caracter general, și câte o secțiune dedicată fiecăruia din cele 12 Consiliilor Consultative de Cartier înființate până în prezent. În acest sens, cetățenii care identifică o problemă a cartierului sau doresc să dezbată împreună cu alți timișoreni anumite subiecte de interes general, o pot face prin simpla accesare a adresei mai sus menționate. 

Totodată, cetățenii care doresc să participe activ la rezolvarea anumitor probleme ale comunității sau cartierului în care locuiesc, o pot face și prin participarea la întâlnirile cu membri consiliului consultativ al cartierului, ce se organizează de regulă la școala din cartier. Datele de contact ale reprezentanților consiliilor consultative de cartier figurează pe forum.

Această activitate are loc în cadrul proiectului Pro communitas – realizat cu sprijinul Uniunii Europene prin Programul Phare 2003 – Consolidarea Societății Civile în România.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați la Centrul Euroregional pentru Democrație, telefon 221471 sau 221472,  e-mail vgherhes@regionalnet.org,  persoană de contact Vasile Gherheș.

2017-09-18
ƞcoala Regională de Vară a Tinerilor Antreprenori
În perioada 11-16 septembrie 2017, AsociaĆŁia pentru Promovarea Femeii din RomĂąnia (APFR), Ăźn parteneriat cu Centrul Euroregional pentru Democrație (CED), a organizat Școala Regională de Vară a Tinerilor Antreprenori “Antreprenor5Vest”, Ăźn stațiunea Secu, Caraș-Severin.
2016-06-14
Cooperare romĂąno-norvegiană pentru Ăźmbunătățirea accesibilizării universităților și bibliotecilor universitare din Regiunea de Vest
În perioada 4 – 9 iunie 2016, echipa Centrului Euroregional pentru Democrație (CED) a efectuat o vizită de studiu la Halden și Oslo, Norvegia, pentru a pune bazele unui schimb de know-how romĂąno – norvegian, Ăźn domeniul accesibilității universităților și bibliotecilor universitare pentru persoanele cu dizabilități.
2016-01-15
xploit.my.id
Centrul Euroregional pentru Democrație (CED), Ăźn parteneriat cu Școala de Management din Fribourg, Elveția, lansează site-ul proiectului „Universități all-inclusive: Proiect pentru Ăźmbunătățirea serviciilor de accesibilizare ale universităților, adresate studenților cu dizabilități”.
2015-11-26
Concurs „Campus inclusiv”
Centrul Euroregional pentru Democrație (CED) din Timișoara, Ăźmpreună cu Școala de Management din Fribourg, Elveția, anunță lansarea concursului de selectare a organizațiilor / grupurilor de inițiativă studențești care vor realiza campanii de comunicare / advocacy, Ăźn campusurile universitare din Timișoara.

Arhiva stiri

IMP@CT - buletin lunar
Nu pierdeti aceste oportunitati !
 
Home | Despre noi | Programe | Parteneri | Arhiva stiri | Legaturi utile | Harta site | Contact
Centrul Euroregional pentru Democratie © Copyright 2007